Hoe werkt onze outlet

Op onze outletstore zal je een uitgebreide catalogus van fietsen terugvinden die in onze outlet in Dadizele staan. Deze fiets kunnen op onze outlet gereserveerd worden, maar dienen betaald te worden in één van onze winkels. Heb je interesse in één of meer fietsen die op onze outlet te bekijken zijn, dan dien je deze fiets online te reserveren. Tijdens je reservatie duid je aan in welke winkel je graag de fiets zou komen bekijken.
 
Nadat je online een reservatie hebt geplaatst, maken wij werk van jouw vraag. We geven je extra informatie indien gewenst en brengen je op de hoogte van de datum wanneer de fiets beschikbaar zal zijn. Wij zorgen er dan dus voor dat de fiets die je wenst aan te kopen zo snel mogelijk naar de voor jou gekozen Van Eyck winkel kan worden verzonden. Daar kan je de fiets dan bekijken en overgaan tot aankoop. De verkoop van de fiets zal volledig gebeuren in één van onze winkels. 
 
Vanaf een gereserveerde fiets beschikbaar is voor bezichting is deze 7 dagen voor jou gereserveerd. Na 7 dagen wordt de fiets weer beschikbaar gemaakt op onze outlet.
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

Poll

Met welke fiets rijd jij het liefste?

Fietsen van Museeuw
Fietsen van Wilier
em_brand_03.jpg
colnago
Minerva
Fietsen van Cube
koersfiets van Eddy Merckx
Thomson Bikes
Granville fietsen